#79: Äta ute är oftast trevligt. Om gästtoaletten är sunkig är troligen köket än sunkigare. Byt restaurang.
Tags: HACCP, egenkontroll, matsäkerhet, livsmedelshygien, faroanalys, hygienutbildning, mat, matförgiftning, magsjuka, hygienkonsult, foodsafety, livsmedel , HACCP, egenkontroll, matsäkerhet, livsmedelshygien, faroanalys, hygienutbildning, mat, matförgiftning, magsjuka, hygienkonsult
1 kommentar:
En bra regel som inte alltid stämmer. Blev grovt matförgiftad på min lokala pizzeria av hämtmat. Dom har fräscha gästtoaletter. Dagen efter natten då jag trodde jag skulle dö (av matförgiftningen) & lämna mina 4 barn föräldrarlösa släpade jag mig ut i bilen & körde resterna till kommunens miljökontor för provtagning. Efter 2 veckor kom svaret, massa salmonella & annat gojs, vartefter jag gick till byns pizzera & ville ha ersättning. Fick endast för maten, den jag blev sjuk av, ej förlorad arbetsinkomst eller sveda & värk. Efter några år gjordes kontroll & det blev mycket anmärkningar...
Jag har bojkottat pizzerian i över 10 år nu, berättar gärna min historia & köper pizza 2 mil bort/bakar själv. /dumpstermorsan
Skicka en kommentar