HÄR ger Mats-Erik Nilsson oss tre tips som ska hjälpa oss att välja rätt i charkdisken. Vad nu ”rätt” är då smak och ekonomi är högst personligt. Det som är rätt för den ene kan vara fel för den andre och tvärtom.
I vilket fall vill jag komplettera listan med ett fjärde tips:
4. Prova dig fram. Lita på dina egna doftintryck, synintryck och smaklökar för att hitta din personliga favorit, utifrån ekonomi och personlig smak. Det är nämligen inga fel på dina egna intryck, utan dessa fungerar alldeles utmärkt. Vill du veta vad produkten innehåller, läs innehållsförteckningen. Är det något som är otydligt fråga i butiken.
Vill du veta vad de olika E-numren står för kan du HÄR skriva ut E-nummernyckeln som man med fördel alltid kan bära med sig.
Lätt som en plätt. Lycka till och smaklig spis.
ab ab2 ab3 ab4 ab5 ab6 ab7 ab8 ab9 mat e-nummer e250 forskning livsmedel/ e-nummer livssmedelstillsatser tillsatser natriumnitrit e250 E-ämnen botulinumtoxin newsdesk hd svd svd2 dn 2 3 4 intressant dn5 dn6 svd svd2 svd3 svd4 svd5 svd6 svd7
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar