Nu ska jag iväg till Elite Plaza Hotel i Göteborg för att köra en tvådagars kurs inom HACCP. Ingen tveksamhet om att detta är det roligaste jag hittills gjort sedan jag tog examen som livsmedelsingenjör -98. Detta då jag har bakat in ämnen i utbildningsprogrammet som ledarskap och coaching i kursen. Varför undrar möjligen ni.
Nyttan av kursen blir större när kursdeltagarna får med sig metoder för vidareförmedling av kunskaper inom förebyggande matsäkerhet till sin personal på hemmaplan. Att lyckas coacha och leda sin personal inom detta med livsmedelsfaror, livsmedelshygien och egenkontroll. För inget egenkontrollprogram för förebyggande matsäkerhet är bättre än personalens motivation att följa de rutiner och kontroller som ingår i programmet.
Mysigt med middag och mingel på kvällen tycker jag. Att lära sig nya saker SKA vara roligt.
1 kommentar:
jag gjorde egenkontroll på jobbet igår, för första gången, ska lära mig det nu...jag är inte såååå insatt i det men lär ju bli det med tiden :)
Skicka en kommentar