E-nummerdebatten fortsätter här på bloggen då det trillar in kommentarer. Ibland blir det riktigt meningsfulla konversationer.
Pär sa:
En enkel lösning på ditt påläggsproblem är att handla i den manuella charken. Köp 5-10 skivor så räcker det till nästa gång du handlar och blir inte allt för gammalt. Så får vi ju hoppas att charkskinkan får lite färre e:n i framtiden...
Joakim sa:
Finns ingen manuell disk där jag handlar. Så jag fortsätter gärna köpa min skinka med E-nummer om det går bra för dig?
Pär sa:
Saknas en manuell disk är ju rådet att byta affär! En bra affär har en manuell disk!
Joakim sa:
Jag fortsätter gärna med att handla i min butik då den är mycket bra och ligger nära där jag bor så jag kan gå (klimatsmart). Om nu detta är ok för dig vill säga?
3 kommentarer:
Men du, jag kom på att; du kan väl ta dig kollektivt till Saluhallen och handla fem skivor av Broder Jacobs skinka?...lr, nej det kanske inte är en bra idé...
Ha ha ha du är skön du...
Många förespråkar saluhallar och över-disk-försäljning av skinka. Detta är dock till mångt och mycket samma skinka som i ett paket. Efter en rundfrågning i Hötorgshallen efter skinka utan E621 konstaterades att det inte fanns någon där som hade det!
Skicka en kommentar