2010-03-09

Maten i Förskolan 2010

J.F. Hygienkonsult deltar under konferensen ”Maten i Förskolan” den 10-11 maj i Stockholm som tidigare arrangerades av Konferensforum, som nu heter PUNCT.

Några av dem som föreläser under dessa två dagar är:

- Rikard Nilsson, den tekniske kocken och Marie-Louise Danielsson-Tham professor i livsmedelshygien går igenom de vanligaste tillsatserna och deras funktion.

- Joakim Färdig, J.F. Hygienkonsult, går igenom de vanliga orsakerna till matförgiftning och hur dessa kan förebyggas.

- Åsa Brugård Konde, Livsmedelsverket informerar hur de kommit fram till de nya rekommendationerna och hur en måltid beräknas för att uppfylla kraven.

- Rebecca Törmä ger en guidning genom världens choklad, förklarar vilken choklad som är nyttigare än andra och tipsar om hur en enkel chokladprovning kan användas på förskolan.

En konferens för dig som är kokerska, kock, husmor, ekonomibiträde, verksamhetsansvarig och kostansvariga på förskola, kommunal eller fristående privat.

Hoppas vi ses, anmälan kan du göra HÄR.

Inga kommentarer: