2009-06-26

100 bra sätt att undvika matförgiftning

#78: Undvik opastöriserad mjölk. Det finns nämligen några väldigt bra anledningar till varför man besvärar sig med att pastörisera.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Undvik komjölk som är tillför kalvar. Det finns en anledning till att var djur har sin mjölkblandning. Herregud, har du enbart en lågstadieutbildning eller?

Joakim sa...

Lär dig särskriva och kom igen efter det. Särskrivning är för övrigt ett minimikrav för att komma på tal för högre utbildningar.

Ha De Gott / Joakim

Anonym sa...

Härligt med censursamhälle. Tror inte kvacksalvare är en utbildning.

Joakim sa...

Hej!

Tack för ditt engagemang. Dock.

Hur jag anstränger mig hittar jag inga anledningar till varför jag ska ta debatten med dig. Dels gömmer du dig bakom anonymitet vilket man kan tycka vad man vill om. Dels får du tycka och dessutom på min blogg uttrycka precis vad du vill gällande komjölk. Jag tänker inte försöka övertala dig till någon annan åsikt. Men om du hittar en enda forskarrapport som bevisar att komjölk skulle vara farligt som människoföda vore jag dig mycket tacksam om du vill skicka den till mig.

Ha De Gott Joakim

Anonym sa...

Man kan tycka vad man vill om anonymitet, men det här är internet. Och man får helt enkelt leva med det. Bara att det på ett moget sätt. Vilket du verkar lära dig sakta men säkert.

http://www.naturalchild.org/guest/linda_folden_palmer.html

http://www.pcrm.org/health/veginfo/dairy.html

Joakim sa...

Ingen av de två länkar du bifogade är fakta baserat på vetenskaplig grund. Utan innehåller mer humbo jumbo vilket det finns gott om på nätet.

.org adresser är över lag inte att lita på. Återkom gärna när du har en länk till ett RIKTIGT universitet med en rapport skriven av riktiga forskare.

Ha De Gott / Joakim