2008-10-10

Konferenshotell

Angående mitt tidigare inlägg om konferenshotell dök det i min gamla hjärna upp en anekdot.

Jag anländer till konferenshotellet och upptäcker till min förvåning att det mesta i teknisk väg saknas. Orolig skyndar jag till receptionen.

Spanarn: Godmorgon
Receptionisten: Godmorgon
Spanarn: Jag kommer från konferensrummet och jag kan varken hitta PC-kanon eller PC vilket det enligt avtal ska finnas. Dessutom saknas det pennor, vatten och anteckningspapper till kursdeltagarna.

(här är klockan runt 07.30)

Receptionist: Vaktmästaren kommer klockan åtta då kan han hjälpa dig med detta.
Spanarn: Klockan åtta börjar föreläsningen.
Receptionist:
Spanarn: Jag går nu till eran frukostmatsal där jag förser mig med kaffe och något annat gott. Om tjugo minuter är jag tillbaka och då är all den utrustning som nu saknas på plats och uppkopplad. Hur ni väljer att lösa detta är inte min sak.
Receptionist:
Spanarn: Då syns vi åter om tjugo minuter.

Även hos mig kan hornen växa. Tilläggas bör att jag pratade lugnt, nästan kusligt lugnt, men bestämt. I detta fall var jag tillbaka efter tjugo minuter och allt var på plats. Jag fick tio minuter till egna förberedelser vilket är knappt men tillräckligt. I efterhand tackade jag i hand för att personalen, trots bekymmer som obemannad reception vid rusningstid, lyckades ordna fram det jag önskade. Scenarier som dessa är mer regel än undantag.

1 kommentar:

pinglan sa...

den lilla jäveln måste ha sprungit häcken av sig under dom 20 min :)