2009-06-04

Folkabuss i luften

Med den här lilla rackarn ska jag upp i luften. Vad tror ni om det? Känns lite som en folkabuss med vingar.


Benutrymme är lika med noll. Har suttit här i 5 minuter och redan har jag blåmärken på knäskålarna. Om han framför mig får den tokiga idén att luta sin stol bakåt får jag obönhörligen krossade knäskålar.


När ni ser denna bild ha då i åtanke att jag sitter längst bak i planet. Jag har räknat efter och det finns 14 sittplatser. Alltså som en folkabuss med vingar. Dessutom är det styv kuling här utanför. Nu måste jag stänga av mobilen för snart ska vi lyfta. Ni lär märka här på bloggen om vi även kommer att landa.

Förresten ser ni de två grabbarna, där lite längre fram. Om inte klicka på bilden. Helt klart två övervintrande stekare. Visst känns det väldigt mycket 2007?

2 kommentarer:

gibben sa...

Var i Venezuela och flög en del inrikes i höstas, då flög vi plan i den storleken och tom ett som var mindre. 9 platser tror jag det var, spännande... ;)

David sa...

Flög med en sån där från Skövde en gång. Var ganska spännande. Piloten hade lagt ut en macka åt passagerarna på några stolar. Det vara bara han som var "personal" i det planet... Ljudet var inte att leka med. Det surrade rätt bra. Den här veckan har jag hunnit med 4 olika flygplan och 3 olika hotell. Jag kanske borde göra som du och blogga lite om resan...