2009-01-27

Kurs i HACCP

Den senaste tiden har det handlat väldigt mycket om tillsatser här. Frågan får egentligen mer utrymme än vad den förtjänar. Alla är ju fria att välja innehållet i sin egen matkasse. Allt efter personlig smak, ekonomi , intresse och tid.

Och jag är på intet sätt förespråkare av tillsatser. Mitt försök var att skapa en debatt byggd på vetenskap och mindre av tro och vidskepelse. Fortsätt gärna att göra era inlägg HÄR. Jag besvarar allt.

Just nu sitter jag här och inväntar mina kursdeltagare. På riktigt så längtar jag efter dessa människor som jag aldrig tidigare träffat. Stunden nu innan är väldigt speciell. Rummet kusligt tomt och tyst men ändå finns här en spänd förväntan. Ingen utbildning är den andra lik.

När dagen är slut ska var och en av alla 35 kursdeltagarna känna sig sedda och hörda. Det är deras dag. Låter kanske lite pretentiöst men det är så jag fungerar. Nu när allt är uppkopplat och klart har jag de där magiska 30 minuterarna för mig själv. Tankarna rusar runt i huvudet. Undra vad det är för sköna människor jag får träffa idag? Oj, nu kommer de första bäst jag slutar…

3 kommentarer:

http://nuelleraldrig.wordpress.com sa...

Hur gick det då??? Var dom så Sköna? ;)

Joakim sa...

Det gick kanonbra. Lika sköna allihop..

Joakim sa...

Det gick kanonbra. Lika sköna allihop..